Languages

 

Kontakta oss

Du når oss på e-mail info[at]reflectionmusic.se eller telefon 08-274060. Det går också bra att använda formuläret nedan. Söker du en särskild medarbetare finns vår kontaktinformation under fliken "om oss". För att förenkla för er besvarar vi några av de vanligaste frågorna nedan.

Hur lång tid tar min inspelning?

Detta avgörs nästan alltid av två faktorer, dels hur stor sättningen är d.v.s hur många spår som skall spelas in - samt hur pass repad man är. Detta gör att det är svårt att göra en uppskattning hur lång tid just ditt projekt tar. Gäller det en enklare demo som inte kräver så mkt efterbearbetning så tar det ungefär en dag att spela in och få en mix på låten. Är det en låt som kräver mycket mer efterbearbetning så får man räkna med att det tar ca 2 dagar för inspelning och mix.

Kan ni hjälpa mig att skriva klart och arrangera min låt?

Ja och vi har gjort detta vid ett flertal tillfällen, antingen till timpris/dagspris eller annan överenskommelse. Givetvis beror det lite på musikstil om det går att genomföra eller inte.

Om jag behöver ett särskilt instrument, en mikrofon eller liknande?

Studion erbjuder de vanligast förekommande instrumenten, söker ni t.ex ett speciellt trumset eller mikrofon så kan vi säkert ordna fram det med lite framförhållning - ingenting är omöjligt.

Erbjuder ni logi?

Tyvärr inte. Det finns dock ett flertal hotell inom rimliga avstånd.

Jag vill praktisera i en musikstudio, erbjuder ni detta?

I dagsläget tar vi tyvärr inte emot praktikanter.

Hur hittar jag till er?

Karta

Kontakta oss direkt via formuläret nedan: